• Новинка
Aaiffey Скъпа маска за устни, Ексфолианти за устни, Ексфолиращ и хидратиращ крем Хидратиращ Пчелен маска за устни за сухи устни Намалява бръчките Меден грижа за устни ?
zoom_in

Aaiffey Скъпа маска за устни, Ексфолианти за устни, Ексфолиращ и хидратиращ крем Хидратиращ Пчелен маска за устни за сухи устни

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Използването на 】 : Нашата маска за устни могат ефективно почистване на стареющую кожата, нанесете я стареющая кожа лесно ще падне, възстановяване на повредени и сухи устниЧесто използвано средство може ефективно да намали бръчките върху устните.Преди да нанесете червило използвайте парче, който ще направи вашето червило по-гладка. 【Растителната копър】 Екстракт на прополис и череши ацеролы, витамин E запазват устните хидратирана, помагат да се успокои и да се грижи за устните, дават прекрасни удоволствие от влага. 【Овлажняване на устните】 Питайте устните им, овлажняване на кожата на устните и задържане на влагата, прави устните по-секси и красиви.Направете устните си по-гладка и по-еластична, увеличете еластичността на устните.Моля, направете кожен тест на китката и зад ушите, преди да използвате хидратираща маска за устни. 【Много функции】Тази маска за придаване на обем на устните ефективно предпазва устните, хидратира ги, предпазва от сухота, ефективно подхранва кожата на устните и запазва влажността на устните.

Добавки за продукти..