• Новинка
Комплект Urban ReLeaf за улесняване на пиърсинг и Концентрат от морска сол ! Бережный, ефективен-нататъшни грижи и попълване на запасите сол. Бърза помощ при Раздраженно?
zoom_in

Комплект Urban ReLeaf за улесняване на пиърсинг и Концентрат от морска сол ! Бережный, ефективен-нататъшни грижи и попълване на

BGN 33.20

Брой продукти
check Налично за поръчка

Комплект Urban Re Leaf за улесняване на пиърсинг и Концентрат от морска сол, за да се улесни пиърсинг !Бережный, ефективен-нататъшни грижи и попълване на запасите солБърза помощ при Раздраженном, Келоидном, Суетливом и Проблемният Пиърсинг, 100% натурални етерични масла.Този комплект за последващи грижи за пирсингом бързо премахва усещането за 'зачервяване и гняв' при раздраженном пиърсинг.Помогнете на тялото ви да се възстанови бързо и да се намали подуването на тъканите.Овлажнява и подхранва увредената кожа.Спестете пари чрез смесване на собствените си чашите с концентриран соли!.Средство за улесняване на пиърсинг Urban Re Leaf : Лесно се нанася с памучен тампон. Импрегнирани с лечебна морска сол, те са богати на витамини и минерали.Вие ще бъдете изумени от бързото лечебна сила на тази природна смес.Концентрат от морска сол Urban Re Leaf с пронизывающим терен.Една банка ще си бутилка 90 (да, ДЕВЕТДЕСЕТ) пъти, ако я смесете в правилното съотношение 1/8 чаена лъжичка на една бутилка с вода с обем от 4 грама.

Добавки за продукти..