• Новинка
Крем ANRUI с Ретинол и Плацента Royal Dragon's Blood, Крем с Ретинол и Плацента Dragon's Blood, Хидратиращ крем за лице с Ретинол, Подходящи за жени с чувствителна и суха кожа, (2 бр.)
zoom_in

Крем ANRUI с Ретинол и Плацента Royal Dragon's Blood, Крем с Ретинол и Плацента Dragon's Blood, Хидратиращ крем за лице с Ретинол,

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Крем с ретинол на плацентата и кръв на дракони】 - Дълбоко хидратира, подхранва сухата и обезвоженную на кожата и поддържа я гладка и нежна 【Хранене】 - Навлажняване на кожата крем Dragons Blood.Осигурява приятен цвят на лицето, за да го естествения вид. 【Хидратация】 - Изсветлява фини бръчки на лицето, овлажнява и задържа влагата, а също така поддържа кожата хидратирана.Повишава еластичността на кожата и придава младост. 【Луксозно подмладяване на кожата】- Ни крем за лице не прилича на нищо, което някога сте имали - тонизирана и дълбоко подхранва кожата.Дарява кожата комфорт и наслада. 【Дори цвета на кожата】-Дори цвета на кожата, нежно подхранва кожата, прави я е естествено прозрачна.При използване на продукти за грижа за кожата, моля, първо опитайте ги върху малък участък от кожата и продължавайте да използвате, ако няма дискомфорт.

Добавки за продукти..