• Новинка
IRIS USA 50 Паунда / 69 Кв. Запечатан Контейнер за съхранение на храна за домашни любимци WeatherPro с прикрепляемыми Колела, За Съхранение на храна за кучета, Котки, Птици и др?
zoom_in

IRIS USA 50 Паунда / 69 Кв. Запечатан Контейнер за съхранение на храна за домашни любимци WeatherPro с прикрепляемыми Колела, За

BGN 15.16

Брой продукти
check Налично за поръчка

ХРАНА ЗА ВСИЧКИ : за вашите котки, кучета, птици и много другиДа се съхранява суха храна за сладки членове на семейството в херметично преносен контейнера за домашни любимци. Контейнер за съхранение на храна с размер на 69 Кв. отличен за съхранение на 50 кг суха храна.ХЕРМЕТИЧЕСКИ КОНТЕЙНЕР : Не позволявайте на нежелани вредители и грызунам има храна за вашите домашни любимци.Херметично уплътнение с защелкивающимися ключалки ги правят контейнери за съхранение, защитени от гризачи.Запазете свежестта на сухи продукти и вкусни, няма да се допуска попадане на влага.Дизайн тънък пластмасов контейнер спестява място и осигурява чистота и организация на места за съхраняване на продукти.ПЕРЕКАТЫВАЙТЕ МУ : Кутии за съхранение идват с прикрепляемыми колела, така че имате възможност да ги свали или да се включат.Съхранява го на рафт или прикачване на колелото, за да перекатывать му от мястото за съхранение в купа за вашето куче или котка.

Добавки за продукти..