• Новинка
6 Фута захранващия кабел за променлив ток за подемни столове или кресла с възможност за сгъване на облегалката, чудесно за Okin Limoss Lazboy Pride Catnapper Golden Berkline и т.н.
zoom_in

6 Фута захранващия кабел за променлив ток за подемни столове или кресла с възможност за сгъване на облегалката, чудесно за Okin

BGN 7.23

Брой продукти
check Налично за поръчка

Този захранващ кабел ac адаптер за свързване между стенните съединителя и сменяеми трансформатор източник на храна е идеална за повишаване на столове или дълбоки седалки с електрически люкСъвместим с места за сядане Okin, Tranquil Ease, Limoss, Golden, Гордост, Мед, KD и Невястата Lift, както и с двигатели Delta Drive и Beta Drive с флип от облегалката.Дължина на захранващия кабел е 6 фута (1,8 м); Номинално напрежение адаптор : 100 ~ 240 v по целия свят 50/60 Hz. Идеален за подмяна на напълно нелеп, повреден или прекалено използван американски лаптоп или 2-слотных поляризирани захранващия кабел. 100% гаранция за връщане на парите : Ние предлагаме поддръжка 24/7 и възстановяване, без причина, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете.

Добавки за продукти..