• Новинка
Детски прибори за хранене Kiuimi 316 от неръждаема стомана, Лъжици и Вилици, 2 комплекта, Лъжица и вилица за хранене със силиконова дръжка, удобно захващане за 6 месеца и ?
zoom_in

Детски прибори за хранене Kiuimi 316 от неръждаема стомана, Лъжици и Вилици, 2 комплекта, Лъжица и вилица за хранене със силиконова

BGN 5.84

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Идеален за етапа на самостоятелно хранене】 набор от лъжици и вилици Kiuimi специално проектиран за безопасно хранене на малко дете на етапа на обучение на приемане на хранаТези бебешки аксесоари могат да се сгъват се на 360 ° без да се скача, и те са подходящи както за дясната, така и с лявата си ръка.Това може да помогне на детето по-добре зачерпывать храна под всякакъв ъгъл и значително улеснява самостоятелно хранене на бебето. 【Безопасно да се използва】дизайн и Заоблени краища на вилици и лъжици предотвратява поцарапывание на устата и венците на бебето с помощта на вилица и лъжица. 【Висококачествени материали】 е Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 316, 100% безопасно за вашето бебе.Междувременно тя в сравнение с неръждаема стомана 304 е по-устойчива на корозия, има по-дълъг живот. 【Удобно да】 Ергономична извита дръжка на нашата съдове за деца, покрита с мека гума TPE, която е специално разработена, за да отговаря на малка ръце на вашето дете и да развият проницателност.

Добавки за продукти..