• Новинка
24-крак надуваем прожекционен екран Yimukaka за улицата, надуваем прожекционен екран, предна и задна проекция - безшевни, надуваем вентилатор комплект, лесен за настрой?
zoom_in

24-крак надуваем прожекционен екран Yimukaka за улицата, надуваем прожекционен екран, предна и задна проекция - безшевни, надуваем

BGN 13.72

Брой продукти
check Налично за поръчка

★?【ДОБЪР МАТЕРИАЛ】 Рамката е изработена от 210 D оксфордския памук, който е траен и лесноБял екран, без шевове и гънки, оборудван с велкро и може да бъде напълно разглобен.Лесен за почистване и се инсталира. ★?【ЛЕСНА употреба】 За продължаване на работата в комплекта е включена допълнителна вентилатор UL.Може да се надува или да дръпнем в продължение на 3-5 минути.Това е нормално, когато се управлява от един човек.Нека не ви обърква това е чудовище, тя е много по-лесно, отколкото си мислите.Този екран не герметизирован въздух, вентилатор трябва да продължи да работи при използването му. ★?【ПРОЕКЦИЯ отпред и отзад】 Този екран поддържа задната и предна проекция със същото качество на картината.Той осигурява висока проекционную яркост, висок контраст, добро възстановяване цветове и отличен ъгъл на виждане, като в киносалон. ★? 【Е ЛЕСНО за носене и почистване】 С професионална чанта за съхранение, можете лесно да я поставите в чантата за носене навсякъде, бяла кърпа за екрана може да се пере на пишеща машина, не е нужно да се притеснявате за смятии или выцветании, черна рамка може да се почистват с влажна кърпа.Моля, съхранявайте на сухо място, преди да го приберете. ★?【Усъвършенстван метод на шиене】 Сме изпълнили няколко напречни шевове, които прави рамката по-здрава.Продължителност на живота ще бъде 5 пъти по-голям, отколкото при обичайното шивашки. 【Широко приложение】- Благодарение на 112 В/60 Hz, мощен и ефективен двигател с мощност 450 W, вътрешния диаметър на изхода за въздух 72 мм, наружному диаметър 105 мм, диаметър на изхода за въздух 4,11 инча (външен), бързото запълване и голям поток на въздух, този фен е подходящ за преграждане с търговска цел на trampolines, водни пързалки, ленти препятствия, надуваеми дивани и други подходящи надуваеми с търговска цел на trampolines.

Добавки за продукти..