• Новинка
Cabilock 20pcs Пиенето за Пилета на Автоматични Хранилки за домашни любимци Диспенсер за вода за домашни любимци Пиенето за Пъдпъдъци Фидер Клетки Диспенсер за Хранене, ?
zoom_in

Cabilock 20pcs Пиенето за Пилета на Автоматични Хранилки за домашни любимци Диспенсер за вода за домашни любимци Пиенето за Пъдпъдъци

BGN 10.41

Брой продукти
check Налично за поръчка

А ЗА КОЛИБРИ - автопоилка осигурява птици чиста вода, я не е лесно да се прекъснеЧАША ЗА ПИЕНЕ PARROT - Пиенето е изработена от здрава пластмаса, нетоксична, сигурна и трайна.Това, което прави процеса на пречистване и зареждане с гориво е много прост.КУПИЧКИ ЗА ХРАНЕНЕ на ПАПАГАЛИ - Подходящ за магазин за домашни любимци, у дома или на зоологическата градина.ПИЕНЕТО НА ДИВИТЕ ПТИЦИ - Просто включете стара бутилка от напитки или вода до фонтану, и можете да поите вашата птица / домашен любимец и копъра и бутилки с напитки, далеч от сметището.ПИЕНЕТО за папагали - професионално използване, може да се използва като добър пияч за птици.Можете да го закачите навсякъде, което може да се монтира, като на стената, клетки и т. Осъществяване на Списък на 20 x пиенето за птиците Характеристики - Материал : пластмаса пиенето за птици. - Цвят : Както е показано на фигура, чаша за хранене на гълъби. - Размер : Около 10,8x4,8x3,8 см автоматични хранилки за домашни любимци. - Подходящ и удобен за птици и животни, като папагал, гълъб и т. пиенето за папагали. - Изработен от пластмаса за домашни любимци, ще осигури добра среда за разпределяне на храна, пиене на клетката.

Добавки за продукти..