• Новинка
DOITOOL 3 бр. Кор. Контейнер за мляко, Бутилки за кърма, Детско, Млечно Хранене, Преносими Диспенсер За Млечни Смеси, Държач за Млечни Смеси, Купи за Сухо Мляко, Кутия За С?
zoom_in

DOITOOL 3 бр. Кор. Контейнер за мляко, Бутилки за кърма, Детско, Млечно Хранене, Преносими Диспенсер За Млечни Смеси, Държач за

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

КОНТЕЙНЕР за съхранение на бебешки аксесоари - той също може да се използва като чаши за закуски и контейнери за храни за кърмачета, са подходящи за съхранение на овесена каша, царевично брашно, орехи, бонбони, плодове и други продуктиШТАБЕЛИРУЕМЫЙ КОНТЕЙНЕР ЗА ДОЗИРАНЕ ФОРМУЛИ - ??Широка гама от приложения : Клон с превръщането уплотнителем също може да се използва като чаша за закуски и мини контейнер за хранене е подходящ за съхранение на овесени ядки, царевично брашно, орехи, бонбони, плодове и още много други.Контейнер за детски закуски-опаковка формули е Изработен от безопасен и полезен за здравето материал, хранително полипропилен най-високо качество.Държач за формули МАЛЪК капацитет-Опаковка формули с независим резба дупка, без течове, не съдържа течност, лек и удобен за носене.Контейнери за закуски за децата - конструкция от 3 мрежи, в които може да се транспортира на 3 порции сухо мляко за нуждите на бебето на открито, много удобен и практичен.Пратката включва 3 кутии за сухо мляко Характеристики - Размер : 9,5x8,5x8,5 cm преносим опаковка на млечни смеси. - Материал : бутилка за смесване на млечни смеси от полипропилен. - Цвят : контейнер за съхранение на мляко в различни цветове. - Той е изработен от материал, който е траен и издръжлив за използване в контейнер за сухо мляко. - Това също могат да бъдат чаши за закуски и контейнери за бебешка храна, идеални за съхранение овесени ядки, царевично брашно, орехи, бонбони, плодове и други хранителни продукти.

Добавки за продукти..