• Новинка
Комплект от 2 ултра тънки силиконови детски нагрудников Sebikam за бебета и малки деца (6-72 месеца), водоустойчиви, леки, Унисекс, не пачкающиеся, регулируеми по размер Д?
zoom_in

Комплект от 2 ултра тънки силиконови детски нагрудников Sebikam за бебета и малки деца (6-72 месеца), водоустойчиви, леки, Унисекс,

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

хранително-вкусовата силиконЗакопчалката на копчета.Ръчно пране, Машинно пране. #【Безопасен материал】 Произведени от хранително-силикон, тези игриви престилки не съдържат бисфенол А и фталатов, удобни и издръжливи.Лека, с меки ръбове, не дразни деликатната кожа на бебето. #【3 D Джоба】Предни джоба, силиконови нагрудников за бебета е специално проектиран, и усещането трехмерности джоба се засилва.Той може много ефективно да споделяме всякаква чужди храната и течността, което позволява на детето да се насладите на интересен хранене. #【Регулируема закопчалка】 Детски престилки имат 4 скрепителни елементи, които могат свободно да се регулира в съответствие с възрастта на детето и комфорт на носене, подходящи за момчета и момичета от 6 месеца до 6 години.Размери на продукта представляват 11,81 "× 8,27". #【Лесно да се почистват и да се носят】 силиконови престилки SEBIAKM устойчив на петна и не абсорбира вода.Просто използвайте сапунена или друга моющую вода, за да отмие му.И може да се мие в съдомиялна машина.Престилки за деца може да се навивам за съхранение, и са идеални за пътуване в чантата си.

Добавки за продукти..