• Новинка
Зарядно устройство с две Контролери контролер за PS5, Комплект с докинг станция за зареждане на контролера, Кожухами контролер, Дясната ламперия контролер, Дръжки з?
zoom_in

Зарядно устройство с две Контролери контролер за PS5, Комплект с докинг станция за зареждане на контролера, Кожухами контролер,

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Достъпен и пълен】 : Този пълен набор от аксесоари може да ви спести пари и време при избора на различните аксесоари В този комплект включва зарядно устройство за контролер, 2 лицеви панели контролер, 2 силиконови своята практика за контролер, 12 капачки за палеца.Зареждайте своите контролери, по-добре защитени и украшайте им. 【Зарядно устройство с две контролери】 : Тази зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство може бързо да се зарежда два контролера едновременно.И им е лесно да се управлява, просто поставете два контролера, за докинг станция, и той ще започне да се зарежда. 【Високо качество】 : Всички предмети от този комплект са изработени от висококачествени материали, гарантиращи дълготрайност и комфорт при използване. 【Перфектен подарък за любителите на PS5】 : Този комплект аксесоари ще се превърне в идеален подарък за вас, вашите деца или вашите приятели, които са любители на PS5. 【Забележка】 : Контролери, показани на изображенията, показани са само за демонстрация и не са включени в комплекта.Докинг станция, Кожуси контролер, faceplates контролер, ръкохватка за палеца.

Добавки за продукти..