• Новинка
BUZIKA Замяна Четка За почистване с дръжка за зареждане с Течност, подобно на гъба и четка-Опаковка, Скрубер за миене на съдове, Домашен инструмент за пране на 1 бр. (Цвя?
zoom_in

BUZIKA Замяна Четка За почистване с дръжка за зареждане с Течност, подобно на гъба и четка-Опаковка, Скрубер за миене на съдове,

BGN 10.62

Брой продукти
check Налично за поръчка

Гъба абсорбира вода и е подходящ за по-бързото прочистване на различна лека мазна и съдове за готвенеТой има широк спектър на приложение и може да се използва за почистване на различни тенджери, чинии, прибори за хранене и т. За постигане на най-добри резултати почистване заменяйте го на всеки 15 дни.Улеснява миенето на чинии.Това е един много полезен с кухненски приспособление.Гъба абсорбира вода и е подходящ за по-бързото прочистване на различна лека мазна и съдове за готвене.Той има широк спектър на приложение и може да се използва за почистване на различни тенджери, чинии, прибори за хранене и т. За постигане на най-добри резултати почистване заменяйте го на всеки 15 дни.Улеснява миенето на чинии.Това е един много полезен с кухненски приспособление.Материал : PP + губкаразмер : 25* 5,5 смупаковка : 1 бр. подобно на гъба, четка с дръжка.

Добавки за продукти..