• Новинка
Осветена Коледна Украса с Елени, Предварително подсвеченные 48LED Сгъваеми Коледна украса с Елени на захранван с батерии Вътре и отвън, Идеално подходящи за домашна ?
zoom_in

Осветена Коледна Украса с Елени, Предварително подсвеченные 48LED Сгъваеми Коледна украса с Елени на захранван с батерии Вътре и

BGN 31.66

Брой продукти
check Налично за поръчка

Брой на светодиодите : 40 светодиодиИзточник на захранване : Отделението отделение.Водоустойчивост : IP44. 1 х Текстилен сгъваем Снежен човек. 1 x Комплект от шест. 1 х Отделението отделение. 2 x Колове за тревата. 【Весела Коледа】 : Този коледен елен се предлага в красива кутия, която може да се превърне в коледен подарък за вашето семейство и приятели.Вижте!Коледен елен вдига ръце, за да поздравят вас.Те със сигурност ще направят вашият дом топъл и интересно по време на Коледа. 【Ярки led светлини, захранван с батерии】 : Височина елен е 2.6 метра, вътре 48 led лампи, супер изглежда ярко и привлекателно, особено през нощта.Захранва от 3x AA батерии (батерии в комплекта не са включени).Свети елен идва с вграден автоспуском, той автоматично остава включено в 6 часа и неангажирани в 18 часа. 【Високо качество】 : Изработени от здрава метална рамка и покрити с водоустойчиви материали IP44, нашите осветителни елен трайни, можете да ги използвате година след година, за Коледа, са подходящи както за вътрешно, така и за външна декорация. 【Лесен за инсталиране и съхранение на】 : Това е поп украса с елени изисква лесно инсталиране, както е показано на фигура, съберете два полюса заедно и поставете тялото на елена в шест, метална основа позволява на нашия Дядо-Клаусу свободно да стои на земята.И "северен елен" също е сгъваема, което улеснява съхранението му. 【Идеалният коледен декор】 : Нашият елен проектиран да бъде лесен и красив, той е подходящ за дома, двора, на тревата, градина, бистро, кръчма, кафене, ресторант, търговски център, супермаркет, Нова година, рожден ден, събиране, партита с диско топки, си официална вечеря, вечерни партита и сватби. 【Весела Коледа】 : Този коледен елен се предлага в красива кутия, която може да се превърне в коледен подарък за вашето семейство и приятели.Вижте!Коледен елен вдига ръце, за да поздравят вас.Те със сигурност ще направят вашият дом топъл и интересно по време на Коледа. 【Ярки led светлини, захранван с батерии】 : Височина елен е 2.

Добавки за продукти..