• Новинка
5 Комплекта 400 мл Бутилка за мляко, от овче, Бутилка за хранене на животните, Бутилка за Хранене на Телето, Бутилка за Хранене на животните, Принадлежности за поливан?
zoom_in

5 Комплекта 400 мл Бутилка за мляко, от овче, Бутилка за хранене на животните, Бутилка за Хранене на Телето, Бутилка за Хранене

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

Бутилка за хранене, изработен от висококачествени материали за трайни и практично използване - Обем : 400 мл. Здрава биберон-залъгалка с голяма сила, който предпазва от ухапвания и износостойка.Подходящ за хранене на добитък, като прасетата, ягнята, теле и т., е Тънка работа и добра текстура осигуряват практичност и дълготрайност. капацитет 400 мл, която може в голяма степен да отговарят на вашите различни нужди.Описание на 5 групи от 400 мл бутилка за мляко от агнешко месо, бутилка за хранене на животните, бутилка за хранене на телето, бутилка за хранене на животните, принадлежности за поливане (смесен цвят) Характеристики - Цвят : смесен цвят.- Материал : Пластмаса.- Размер : прибл. 00 см Помещение, включваща 5 комплекта шишета за хранене на животните.

Добавки за продукти..