• Новинка
TOYANDONA 1 Комплект Анимационни Вилици-Лъжици, прибори за хранене, Детски Вилици, Детски Костюм, Вилици от Неръждаема Стомана, Детска Вилица, Набор от Детски вилици-лъж?
zoom_in

TOYANDONA 1 Комплект Анимационни Вилици-Лъжици, прибори за хранене, Детски Вилици, Детски Костюм, Вилици от Неръждаема Стомана,

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

СИЛИКОНОВА поставка ЗА ПРИБОРИ - Антикоррозийный и надежден материал от неръждаема стомана, здрав и издръжливЛЪЖИЧКА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Лъжица и вилица, изработени от висококачествен материал, им е лесно да се деформира или се съборят.БЕЗОПАСНИ БЕБЕШКИ ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ. ?Гладка повърхност, прекрасен cartoony зверски стил, много.ВИЛИЦА за ДЕЦА - Пассивированная и гладка повърхност, която няма да навреди на устата или ръцете на вашето дете.ДЕТСКА ВИЛИЦА лъжица-Гладка повърхност, без чеп, няма да навреди на устната кухина на бебето.Пратката включва 1 х вилица 1 х 1 х лъжица скоростна Характеристики -Материал : Набор от прибори за хранене от полипропилен и неръждаема стомана. - Размер : 14,70 X3,20 X2,00 см/5,78 X1,26 X0,79 инча Мультяшные прибори за хранене. - Изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност на детски съдове и прибори. - Лъжица и вилица, изработени от висококачествен материал, им е лесно да се деформира или разделяне на прибори за хранене за деца. - В комплекта има кутия за съдове, която ви предлага практично място за съхранение на детски прибори за хранене.

Добавки за продукти..