• Новинка
Luxshiny Детски Костюм На Присоске на Купата за Бебета Детски Костюм Детска Купа За Хранене, Детска Купата на Детска Купа За Хранене, Детска Посуда Тренировочная Купат?
zoom_in

Luxshiny Детски Костюм На Присоске на Купата за Бебета Детски Костюм Детска Купа За Хранене, Детска Купата на Детска Купа За Хранене,

BGN 4.64

Брой продукти
check Налично за поръчка

ПП и ТПЭДетски комплект - С вендузата на дъното, сигурно се удържа на място.ДЕТСКА ПОСУДА - Изработена от висококачествен материал, безопасен за използване и нейното не е лесно да се счупят.ДЕТСКА ПОСУДА - включително купа, капак и лъжичка.КУПА-ТЪРТЕЙ - предназначени за деца, е с форма на летяща чиния.НАБОР от ДЕТСКИ ТРЕНИРОВЪЧНИ МИСОК - бебета и малки деца бира по време на хранене, но без.Осъществяване на списък 1 х Детски търтей и лъжица за защита от падане, костюм за детска купа Характеристики - Размер : 12x7x6 см издънка. - Материал : Купа за деца от полипропилен и TPE. - Цвят : Зелен детска купа. - С вендузата на дъното, може сигурно да задържи на място, детска купа. - бебета и малки деца, за да се забавляват по време на хранене, но без детски съдове и прибори. - Изработен от висококачествени материали, безопасни за използване, и е лесно да разбият детски прибори за хранене. - Включва в себе си купата, покрива и набор от детски тренировъчни мисок с лъжица.

Добавки за продукти..