• Новинка
Стенен Тоалетка за баня с Керамични плотове Модерен Тоалетка за баня и Мивка с Шкаф за съхранение, с чекмедже и огледало, Шкафове за баня и тоалетни принадлежности ?
zoom_in

Стенен Тоалетка за баня с Керамични плотове Модерен Тоалетка за баня и Мивка с Шкаф за съхранение, с чекмедже и огледало, Шкафове

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

★ Здрава конструкция - дъска от масивно дърво е проектиран така, че да не само да издържат на въздействието на влага, но и лесно се почистват и се сервира ★ Място за съхранение - Меко затваряне на вратите и някои чекмеджета осигуряват допълнително пространство за съхранение и прави стаята чист и подреден. ★ Керамичен плот с подмонтированной мивка - Стилен керамичен плот и мивка осигуряват продължителна употреба. гладка повърхност, лесна за почистване и премахване на петна. ★ Огледален шкаф - В огледалото се използва огледало с висока разделителна способност, за да се получи ясен образ.Под огледалото има закачалка за кърпи.До огледалото има няколко полочек, на които е удобно да поставите козметика и продукти за грижа за кожата. ★ Гаранция за 100% - Можете да се свържете с нас по всяко време, да получите информация или въпроси за нашите продукти.Ние сме щастливи да се погрижат за вас и ще решим проблема в рамките на 24 часа. ★ Здрава конструкция - дъска от масивно дърво е проектиран така, че да не само да издържат на въздействието на влага, но и лесно се почистват и се сервира. ★ Място за съхранение - Меко затваряне на вратите и някои чекмеджета осигуряват допълнително пространство за съхранение и прави стаята чист и подреден. ★ Керамичен плот с подмонтированной мивка - Стилен керамичен плот и мивка осигуряват продължителна употреба. гладка повърхност, лесна за почистване и премахване на петна. ★ Огледален шкаф - В огледалото се използва огледало с висока разделителна способност, за да се получи ясен образ.Под огледалото има закачалка за кърпи.До огледалото има няколко полочек, на които е удобно да поставите козметика и продукти за грижа за кожата. ★ Гаранция за 100% - Можете да се свържете с нас по всяко време, да получите информация или въпроси за нашите продукти.Ние сме щастливи да се погрижат за вас и ще решим проблема в рамките на 24 часа.Този модерен тоалетка за баня се различава голям капацитет и висока рентабилност.

Добавки за продукти..