• Новинка
Твърди Парфюми с 2 Вкусове По желание, Женски Твърди Парфюм за Срещи на офис работа, Мини-Ролкови Парфюми за мъже и жени (тип 2)
zoom_in

Твърди Парфюми с 2 Вкусове По желание, Женски Твърди Парфюм за Срещи на офис работа, Мини-Ролкови Парфюми за мъже и жени (тип 2)

BGN 4.27

Брой продукти
check Налично за поръчка

[НЕУСЕТНО ДОБАВИ ЧАР] : 2 аромата на незадължителни духове - това са особен символ на човека , и те могат да станат първи Уникалният аромат може да ви направи още по-очарователна. [ПЛЪТЕН ВКУС] : Допълнителен твърд балсам с 2 аромати - това е същото, че и духове, с различни предни, средни и задни нотки, която ви позволява да усетите по-богат вкус. [МЕК КРЕМ] : Допълнителен твърд балсам с 2 вкусове е много мек и не изглежда сълзене, което затруднява използването и прави кожата по-мръсна и се стича по нея. [ЛЕСНО се АБСОРБИРА] : Екстра парфюм крем с 2 аромати не образува филм на повърхността, което е трудно дишане на кожата.Само трябва да нанесете и леко помассировать за по-добро усвояване. [-УСТОЙЧИВ АРОМАТ] : -силен и ароматен, выделяющий от тълпата. и не-мазни, лесно се абсорбира, лесен за работа, изключително подходящ за жени.Спецификация : Тип на продукта : Твърди парфюми Списък на опаковката : 1 x Твърди парфюми.

Item Type:
Solid Perfume
Package List:
1 x Solid Perfume:

Добавки за продукти..