• Новинка
[Звук е активиран] 86-Инчов Подвесное Анимирани Изговаряне на украса-на духа на Хелоуин, Загорающиеся Очите, Разклащане в Реален размер с Веригата, Декор за Хелоуин, ?
zoom_in

[Звук е активиран] 86-Инчов Подвесное Анимирани Изговаряне на украса-на духа на Хелоуин, Загорающиеся Очите, Разклащане в Реален

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

[7,2 метра подвесного духа на Хелоуин на веригата] Това е голям подвесное украса-на духа на Хелоуин носи зелена карирана шапка вещица и струящийся бяла престилка, размер 86 * 22 инча / 7,2 * 1,8 метра Доведете ужасна атмосфера във всяка стая. [Активиране на звук и докосване] Идва с вградени датчици и звукови устройства.След като сте издадите звук или дотронетесь до него, този призрак затрясется, ще пламне и ще запали червени очи, тези 3 различни звука (включително крясъци на врани, вятър и ужасни звуци).Изненада и напугайте продавач на сладкиши и най-близкия пътника.Захранва от батерии 3 AA (не са включени в комплекта). [ Гъвкави ръце] Призрак на Хелоуин могат да се сгъват, да се вдигне и разжимать ръце, което засилва усещането за ужасна атмосфера на Хелоуин както през деня, така и през нощта. [Здрави и готови за подвешиванию] Анимирани украси за Хелоуин са изработени от PVC и марли, изглеждат реалистични.Тя може да запази и да се използва отново за следващата си ваканция.Светия е снабден с 3-инчов шнурком за лесно закачване навсякъде. [Украса за Хелоуин в помещения и на открито] Затвори украса с духове Хелоуин на своите прозорци, врати, дървета, на парти в чест на Хелоуин, на верандата, вратата на тераса, градина, двор, коридора, духове къща и така нататък.

Size:
86*22inch/7.2*1.8Ft (L*W).
Number of lights:
2.
Product color:
mainly white.
Appearance:
Ghost.
Light color:
red.
Light Mode:
flashing.
Power supply :
3AA battery (not included).
Material:
cloth+plastic.
Other functions:
touch and voice control, sound, shaking, glowing eyes.
Applicable scene:
Halloween decorations, Halloween party, porch, tree, doorway, courtyard, garden, yard, corridor, haunted house,etc.
Package includes:
1 x Hanging Halloween Ghost with Witch Hat and Chain :

Добавки за продукти..