• Новинка
Защитно фолио за обектива на камерата YDY за iPhone 12 Pro Max, Стикер на капака на камерата, Защитно фолио за обектива от прозрачно закалено стъкло със защита от надраскван?
zoom_in

Защитно фолио за обектива на камерата YDY за iPhone 12 Pro Max, Стикер на капака на камерата, Защитно фолио за обектива от прозрачно

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Съвместимост】 е Съвместим само с i Phone 12 Pro Max 【Моля, свалете защитното фолио от повърхността на】 【Прозрачно закалено стъкло】 Този протектор на екрана на i Phone на 12 Pro Max за обектива на камерата използва най-новата 3 D технология-единство, което е закалено стъкло твърдост 9 H.Отличен за вашия нов i Phone. 【Мека защита на камерата】 Тази черна защитно фолио за обектива на камерата е изработена от мек силиконов материал, мека защитно фолио за обектива предотвратява появата на драскотини на камерата.Защита на цялата област на екрана на камерата. 【С висока разделителна способност】 ултра тънък, с висока разделителна способност, не е нужно да се притеснявате за разделителна способност на камерата.Защитник на обектива на камерата на телефона против надраскване, защита от пръстови отпечатъци. 【Предпоставка включва】 2 * Черна защитно фолио за обектива на камерата 1 * Защитен слой от закалено стъкло за iphone 12 Pro Max.

Добавки за продукти..