• Новинка
Toyvian 100шт Найлон еластични ленти За Коса, Детски Притежателя, Дъвка За Коса За Деца, гумени ленти За коса, Пайети, Поставки за Опашката, Дъвка За Коса За Деца, Пръстен ?
zoom_in

Toyvian 100шт Найлон еластични ленти За Коса, Детски Притежателя, Дъвка За Коса За Деца, гумени ленти За коса, Пайети, Поставки

BGN 4.88

Брой продукти
check Налично за поръчка

Дъвка с панделка : найлон еластични ленти за коса могат да станат чудесен подарък на вашите приятели, на тях това много ще се харесаУкрашения за коса : найлон еластични ленти за коса за всеки ден.Лесно се съчетават с вашите нарядами.Еластични ленти за коса за момичета : Изработени от висококачествен материал, издръжлив на употреба.Лента дъвка за коса и разнообразие от класически и елегантни цветове, правят ви по-красива и очарователна, в никакъв случай.Лента за коса за жени : Найлон еластични ленти за коса Ярък цвят прави това въже, за косата по-модерна и атрактивна.Съдържание на пакета : 100 х гумени ленти за коса Характеристики - Материал : найлон еластични ленти за коса. - Цвят : притежателите на опашките в различни цветове. -Размер : около 2,2x2,2x0,5 см, безшевни еластични ленти за коса. -Може да стане добър подарък за вашите приятели, те много ще се зарадват на еластични ленти за коса за малки деца. -Изработен от висококачествен материал, е трайна за продължителна употреба косата на жените. - Ярък цвят прави това въже, за косата по-модерна и атрактивна еластична гумена лента за коса.

Добавки за продукти..