• Новинка
Ловци на Слънцето KY&BOSAM Moon I Love You до Луната и Обратно Ловец на Слънцето с Настоящите Прессованными цветя от Стъкло и Сребрист метален Чар във формата на Сърце - Подар?
zoom_in

Ловци на Слънцето KY&BOSAM Moon I Love You до Луната и Обратно Ловец на Слънцето с Настоящите Прессованными цветя от Стъкло и Сребрист

BGN 17.09

Брой продукти
check Налично за поръчка

[Нов дизайн "обичам те до Луната" и сенника на задния прозорец] Здрави и висококачествени материали -В този слънчев ловце New Moon се използва безоловен сплав от сребро и цинкОт качествени материали и са изработени нашите продукти са с най-голяма грижа, и на целия производствен процес се извършва на ръка.Нашият по-голям размер, около 4,50 "x 4,00" инча.Около 7,125 инча при подвешивании. [Истински цветя, спрессованные между лунния стъкло] - Истински цветя спрессован между лунния стъкло, вставленным в стъкло с хрустальным чар, Изсушени спрессованные цветя са взети от природата, така че всички те ще малко по-различно. [Впечатляващи думи в нова прашка "Аз те обичам, обичам те до Луната и обратно"] – Гравиран върху подвесном брелке във формата на сърце "обичам те до Луната и обратно", които най-добре предават това, което искам да изразя, KY & BOSAM е регистрирана марка, защитени с търговска марка и се разпространява Лампа Tiffany & Gift Factory (KY & BOSAM). [Идеален подарък за мама, леля, сестра, приятел, баби] - най-Добрият подарък за мама, леля, сестра, приятел, бабата на Деня на майката, рожден Ден или Коледа.Също така е идеален за празничен подарък или украса за Деня на майката или на другите празници.Мама, Брилянтно выгравированная на Подвесном талисмане във формата на сърце "обичам те, мамо". [Атрактивен и уникален дизайн Moon] - Този нов стил Crystal Moon е направена в стила на витражи с декоративни метални остриета и истински цветя, вдавленными между стъклата.Украсени с кристално чисти кристали и изключителен изработка гравиране.Опаковане на подаръци кутии с рози, идва с вендузата, и вие можете бързо и лесно да се мотае си на куката. [Нов дизайн "обичам те до Луната" и сенника на задния прозорец] Здрави и висококачествени материали -В този слънчев ловце New Moon се използва безоловен сплав от сребро и цинк.От качествени материали и са изработени нашите продукти са с най-голяма грижа, и на целия производствен процес се извършва на ръка.Нашият по-голям размер, около 4,50 "x 4,00" инча.

Добавки за продукти..