• Новинка
haakaa Colostrum Collector 20 мл / 1 бр. | Спринцовки за събиране, съхранение и подаване на коластрата за новородено | Подобрен дизайн и капацитет | Готови за употреба опаковка за н?
zoom_in

haakaa Colostrum Collector 20 мл / 1 бр. | Спринцовки за събиране, съхранение и подаване на коластрата за новородено | Подобрен

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

Първият в света колектор за събиране на коластрата haakaa, предоставящ майки възможност да изрази коластра антенатально и послеродово на безопасно и лесно за употреба решение за съхранениеЗа разлика от тези вредни пластмаси, нашето устройство за събиране на кърма изработено от 100% мек висококачествен силикон, което означава, че от него не ще се открояват от вредните токсини.Нетоксичен и безопасен за новородени.Предимства на коластрата - ① Изключително богато на хранителни вещества. ② Съдържа високо ниво на антитела за борба с патогени. ③ Насърчава първото изпразване на червата на бебето ви.Играе жизнено важна роля в началото на растежа и развитието на вашето дете.Събиране, съхранение, хранене - силиконов молозивосборник haakaa представлява многофункциональную конструкция "три в едно".Можете да го използвате за събиране, съхранение и хранене на коластра от един и същи колектор.Не е необходимо да се излее на коластра от един резервоар в друг. идеално средство за мама и бебе.Лесна употреба - Мек сжимаемый колектор има вакуум ефект за събиране на капки, на върха на отсасывает коластра от зърното, на върха на спринцовка и може да се сваля, за да сцедить директно в колектора.

Добавки за продукти..