• Новинка
На бял Фон с размер 5x7 фута, Фон за снимки, Бял екран с висока плътност за Фотосесия, на Фона на Фотобудки за Видеостудийной запис Портретных снимки в главата си, на Ф?
zoom_in

На бял Фон с размер 5x7 фута, Фон за снимки, Бял екран с висока плътност за Фотосесия, на Фона на Фотобудки за Видеостудийной запис

BGN 6.83

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Бял фон за снимки】 Прилагането на технология за намаляване отразяващ способността полиестер, ни бял фон за снимки може ефективно да се намали отражението на светлината и да се покаже чиста белота при снимане в студиоТопъл съвет : В комплекта е включена само на бял фон. 【Материал от основни бяла полиестерна тъкан】 е Изработен от висококачествена бяла полиестерна тъкан, текстурата на бял фон с размер 5х7 фута лека, мека и създава най-добро усещане за вертикално.Всички страни плътно към краищата, което затруднява създаването на изкривяване. 【Лесно да се прилагат】 Разработен отгоре джоба за пръчката, на бял фон за фотобудки подходящ за видеостудийной запис и фотосесии.Украсете фона на други видове фотографски подпори по ваш избор. 【Лесно се пере и глади】 поради сгъване при транспортиране на бял екран, неминуемо се появяват бръчки и някои заломы.Можете да гали го парна ютия, за да премахнете бръчките, и се пере в перална машина за ежедневно почистване.

Добавки за продукти..