• Новинка
Комплект модификация DZHTUS за Apple Watch Series 8 7 Метален bezel 45 мм + каишка от каучук за iWatch Series 6 SE 5 4 Калъф за изменение 44 мм Цвят: златна закопчалка 10 мм размер: 45 mm)
zoom_in

Комплект модификация DZHTUS за Apple Watch Series 8 7 Метален bezel 45 мм + каишка от каучук за iWatch Series 6 SE 5 4 Калъф за

BGN 14.31

Брой продукти
check Налично за поръчка

Държава, както е посочено друго 【Съвместима модел】Продуктът е подходящ за Apple Watch серия 44/45 мм за Серия 8/SE/Series 7/Series 6/Series 5/Series 4 модернизация на актуализация/ дължина на каишка за ръка, може лесно да регулирате размера. 【Инсталиране на】 Лесен монтаж / демонтаж : ние ви предлагаме инструменти, необходими за инсталиране.Инсталацията е много проста и бързо.Първо ще трябва да се затвори часовника, да ги постави на място и затегнете винтовете. 【Материал премиум-клас】 е Изработена от висококачествени материали с гладка повърхност, която подобрява комфорта и издръжливостта на каишка.Носенето на китката ще има удобно докосване, няма да навреди на кожата, за красиво и практично, износостойкое, висока твърдост, устойчивост на корозия.Повърхността на професионално полира ръчно от опитни майстори, което повишава комфорта и издръжливостта каишка. 【Модерен декоративен калъф】 Разнообразие от цветове по ваш избор, за да персонализирате своя часовник, с множество модни слоя в зависимост от настроението ви и ежедневни дрехи, подходящи за бизнес мероприятия, почивка / спорт.Китката Размер на около 155-220 мм (6,10"-8,66"). 【Забележка】 Изображение часа е предназначено само за показване.Ние продаваме само метална обвивка и въжета, а не на вътрешния часовник.Държава, както е посочено друго. 【Съвместима модел】Продуктът е подходящ за Apple Watch серия 44/45 мм за Серия 8/SE/Series 7/Series 6/Series 5/Series 4 модернизация на актуализация/ дължина на каишка за ръка, може лесно да регулирате размера. 【Инсталиране на】 Лесен монтаж / демонтаж : ние ви предлагаме инструменти, необходими за инсталиране.

Добавки за продукти..