• Новинка
Hahace 3 опаковки ремъците, Съвместими с джапанки за часа Xiaomi Mi Band 8, Дишаща Водоустойчива каишка за спортни часа с дупки, Взаимозаменяеми Каишка, Аксесоари За жени и мъ?
zoom_in

Hahace 3 опаковки ремъците, Съвместими с джапанки за часа Xiaomi Mi Band 8, Дишаща Водоустойчива каишка за спортни часа с дупки,

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

Модели, съвместими с каишка - Каишка е съвместима само с фитнес-тракера Xiaomi Mi Band 8 Activity (издаден през 2023 г (Фитнес следа в комплекта не са включени).Висококачествен водоустойчив материал – Силикон каишка Hahace е изработен от гъвкави эластомерного водоустойчив материал.Устойчив на пот и на вода, лек и лесно сохнущий, чудесен избор за плуване и т. Здрав материал премиум-клас предотвратява раздразнение на кожата.Много меки и удобни в чорап.Функция фиксация - специални гумени панти могат надеждно да задържи си лента на място два пъти.всеки каишка идва по стандарт с две дължини 'на дългата страна на' каишка за ръка (страна с дупки), която осигурява идеална за кацане на почти всяко китката.Пратката включва - 3 бр. x сменяеми въжета, съвместими с фитнес тракера Xiaomi Mi Band 8. Забележка : смарт часовник с фитнес на тракера в комплекта не са включени.Премиум услуга - Нашите продукти се предоставят безплатно гаранция 6 месеца.Ако откриете някакви проблеми след получаване на стоката, или да се сблъскате с проблеми на качеството по време на употреба, моля свържете се с нас чрез страницата на вашата поръчка.Модели, съвместими с каишка - Каишка е съвместима само с фитнес-тракера Xiaomi Mi Band 8 Activity (издаден през 2023 г. (Фитнес следа в комплекта не са включени).Висококачествен водоустойчив материал – Силикон каишка Hahace е изработен от гъвкави эластомерного водоустойчив материал.Устойчив на пот и на вода, лек и лесно сохнущий, чудесен избор за плуване и т.

Добавки за продукти..