• Новинка
Бебешки Одеала, Меко и Приятно Покривка за момичета и Момчета, Червено-Черно Бебешко Одеало от цветовете на Омбре, Сладко Малко Одеало за детска градина, Подаръци з?
zoom_in

Бебешки Одеала, Меко и Приятно Покривка за момичета и Момчета, Червено-Черно Бебешко Одеало от цветовете на Омбре, Сладко Малко

BGN 12.05

Брой продукти
check Налично за поръчка

?Перфектен размер 50 х 60", Укутывайтесь това каре на дивана или леглото по време на гледане на телевизия или четене, използвайте като игра на килима или да вземете със себе си на къмпинг, за пътуване и пижамные партита ?【По-дебела и по-мека】 Ние обновихме нашата класическа фланелевое флисовое одеяло, което го прави по-мек и по-топъл от всякога, сега в него се използва подобрена микрофибър премиум-клас.Изключително нежна, за чувствителна кожа, тези детски одеяла ще осигурят на вашето дете максимален уют през цялата година. ?【Гъвкавост】 Е леко одеяло универсално практично за използване в помещения и на открито, например, като одеала за свободни, мини-чаршафи за легла, покривки за хранене, своята практика за колички и много други неща.Лежеше на децата си в леглото с това уютно меко одеяло и да ги приснятся сладки сънища през нощта. ?【Уникален дизайн】 Е супер топло одеяло изключително меко, за максимален комфорт.Кожен плат одеяла ще бъде удобно да се усеща върху кожата си, така тя е идеално подходяща за деца и хора с чувствителна кожа.Това пушистое одеяло с уникален модел, можете да закупите такова в други.Това е най-добрият подарък-изненада за вашето дете за Коледа, Хелоуин, Ден на раждане, Великден. ?【Лесно почистване】 За одеяло лесно да се грижи.Може да се пере в перална машина със студена вода и се изсушава при ниска температура.Той притежава висока устойчивост на цветовете и не добри.когато, не се навива, не сморщивается и не се разпада. ?Перфектен размер 50 х 60", Укутывайтесь това каре на дивана или леглото по време на гледане на телевизия или четене, използвайте като игра на килима или да вземете със себе си на къмпинг, за пътуване и пижамные партита. ?【По-дебела и по-мека】 Ние обновихме нашата класическа фланелевое флисовое одеяло, което го прави по-мек и по-топъл от всякога, сега в него се използва подобрена микрофибър премиум-клас.Изключително нежна, за чувствителна кожа, тези детски одеяла ще осигурят на вашето дете максимален уют през цялата година. ?【Гъвкавост】 Е леко одеяло универсално практично за използване в помещения и на открито, например, като одеала за свободни, мини-чаршафи за легла, покривки за хранене, своята практика за колички и много други неща.Лежеше на децата си в леглото с това уютно меко одеяло и да ги приснятся сладки сънища през нощта. ?【Уникален дизайн】 Е супер топло одеяло изключително меко, за максимален комфорт.Кожен плат одеяла ще бъде удобно да се усеща върху кожата си, така тя е идеално подходяща за деца и хора с чувствителна кожа.Това пушистое одеяло с уникален модел, можете да закупите такова в други.Това е най-добрият подарък-изненада за вашето дете за Коледа, Хелоуин, Ден на раждане, Великден. ?【Лесно почистване】 За одеяло лесно да се грижи.Може да се пере в перална машина със студена вода и се изсушава при ниска температура.

Добавки за продукти..