• Новинка
Futuredream 26 бр. Железни букви за дрехи, ленти с букви, ленти с железни букви, ленти с букви от шенилна, ленти с букви, сини железни букви за раници (26 бр. / височина 3,14 инча)
zoom_in

Futuredream 26 бр. Железни букви за дрехи, ленти с букви, ленти с железни букви, ленти с букви от шенилна, ленти с букви, сини железни

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Персонализирани Украса】Нашивка с букви, на бродирани бял блестящ желязо, придава на облеклото си по-индивидуален и привлекателен вид, в ежедневния живот, тъй като университетската облекло може да ви направи или си екип най-уникални 【Лекота на работа】 Нашите ленти с синельными букви имат самозалепваща лента на гърба, сложете ги в правилната позиция, настройте температурата на ютията, обърнете тъканта с главата надолу и прогладьте с обратната страна на тъкани, можете да да мига няколко бода от ръб или ъгъл на ивици, за да те не отвалились. 【Се използва Широко И е лесен За използване】 Хастар от шенилна със златен блясък на нашивке с букви има термосвариваемый лепило на гърба, който е лесен за използване.Можете да прогладить или шият на кръпката директно.Те са подходящи за всички видове ежедневни дрехи, чанти, шапки и т., за ремонт, декорации и всички видове занаяти, ръчна изработка. 【Предпоставка, в комплект】 Пратката съдържа 26 бр. колажи с азбука от шенилна от А до я с ярки цветове и блестящи остриета, идеални за създаване на проекти с приятели, съученици, роднини и т., за Да се насладят на процеса на САМ.

Добавки за продукти..