• Новинка
Luftschloss 5 бр. Риболовни Примамки, Определени Блесен от Твърди Метали, Риболовна Стръв с Нож Примамки и Зазубренным Офсет на една Кука за Риболов на Костур, Пъстърва, С?
zoom_in

Luftschloss 5 бр. Риболовни Примамки, Определени Блесен от Твърди Метали, Риболовна Стръв с Нож Примамки и Зазубренным Офсет на

BGN 4.66

Брой продукти
check Налично за поръчка

КОЙТО и въртящи : Повърхността на диска примамки изпълнена с шарени във формата на риба люспи, а не гладка повърхност, която не може да генерира светкавица за сметка на пречупване на светлината, привличане на риба, находящ се на голямо разстояние, но също така може бързо да се завърти на 360 ° във вода и генериране на звук, който засилва привлекателността за риба
ВИСОКО КАЧЕСТВО : английска жени от неръждаема стомана е с гладка повърхност, устойчивост на корозия и дълготрайност, което я прави по-малко податливи на деформации и застаряване на населението.Освен това, на медна аксесоари са приложени два галванични топчета, които добре пропускат светлина, значително увеличавате ефекта на отражение във водата, и по-устойчиви на корозия.
ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА на : рибар може лесно да се размотавам стръв във водата, без да е необходимо да положим усилие, и той е подходящ за всички слоеве на плуване.Спиннинговая стръв отдалеч изглежда като дребен планктон.Неравна повърхност спиннинговых пайети бръмчене при въртене, привличане на пасажи от риби.

Добавки за продукти..