• Новинка
Inkuen Малък Преносим Въздушен Компресор за помпане на гуми, Безжичен Въздушна помпа за автомобилни гуми с акумулаторна батерия 6000 mah [Бързото помпане на 150 psi], Гумата ?
zoom_in

Inkuen Малък Преносим Въздушен Компресор за помпане на гуми, Безжичен Въздушна помпа за автомобилни гуми с акумулаторна батерия

BGN 19.99

Брой продукти
check Налично за поръчка

Забранете на децата се радват на този шумПоставете помпата на безопасно място, където те не ще могат да се докоснат до него.Не поставяйте маркуч в устата, ушите и очите си, не мислете го като играчка.Нямате право да използвате помпу на места, близки до запалими вещества, например в бензиностанции.Работа генерира топлина, при непрекъсната работа на помпата 5 минути, моля, дайте помпа спре не по-малко от 15 минути.Ако при работа възниква на необичаен звук или температурата е прекалено висока, моля, престани, не по-малко от 15 минути, бъдете внимателни при почистване на маркуча.Не поставяйте помпата там, където има вода или дъжд, не ударяйте по него.ако не използвате помпа в продължение на дълго време, моля, съхранявайте го на сухо място. препоръчително е да се зарежда веднъж на шест месеца. преди употреба проверете дали има достатъчно заряд помпа. 【Бърза инфлация】 Той осигурява максимално налягане 150 паунда на квадратен инч и разход на въздуха е 35 л/мин. Той може напълно да се изпомпва автомобилна гума (0-36 паунда на квадратен инч) - за 5 минути или заквасена автомобилна гума в ежедневието ситуация (28-35 паунда на квадратен инч) за 1 минута. (Данни от изпитвания въз основа на стандартната гума 185/65/R15). 【Дълъг живот на батерията на 2000 mah * 3】 Вградена електрическа помпа гумата батерия с капацитет 2000 mah * 3.Той може да изпомпва до 6 автомобилни гуми 0-36 паунда на квадратен инч, или 10 автомобилни гуми от 29-36 паунда на квадратен инч в един заряд.Идеален за надувания на автомобили, мотоциклети, велосипеди, топки и други надуваеми изделия. 【Безопасно автоматично изключване и захранване】 Нашия компресор помпа за изпомпване на гуми също така ви предоставя и функцията за автоматично прекъсване на желаното ниво, за да се избегне прекомерното напомпване.Тя може да се използва в качеството на захранване. 【LCD дисплей и led светлини】Цифров гумата помпа за автомобилни гуми е оборудван с голям LCD дигитален дисплей с 4 единици за измерване на налягането - gbp/кв. psi, KPA, бар, КГ/виж също така Можете да го използвате в тъмното. ярък светодиод с 3 режима на осветление (светъл и мигащ режим). 【Гаранция и обслужване на клиентите】Накачиватели за гуми Inkuen предлагат 120 дни безплатно връщане и 2-годишна гаранция за нови резервни части.

Добавки за продукти..