• Новинка
Натурална Играчка за Дъвчене Заек от Ябълков дърво - Безопасна Клетка за Зайци, Висящи Играчки за Дъвчене с Деликатеси, Пръстен от Ратан, Камбанка от Царевични Коча?
zoom_in

Натурална Играчка за Дъвчене Заек от Ябълков дърво - Безопасна Клетка за Зайци, Висящи Играчки за Дъвчене с Деликатеси, Пръстен

BGN 5.20

Брой продукти
check Налично за поръчка

? Подвесная дъвчене играчка : За дъвчене играчка зайче има голямо разнообразие от играчки, включително и пръстен от ябълков дърво, дървени кубчета, царевица на кочан, от ракита или ротанговые топки, малка камбанка, и т, Които ще помогнат на вашия домашен любимец да остане свеж и получаване на нови детски играчки за дъвчене всеки ден. ? Натурално растение : Всички наши висящи играчки за дъвчене в клетки за зайци, изработени от естествени растения, в които се пръстен, изработени от ябълков дърво като суровина, която е по-безопасно за домашни любимци, има съедобную цвят, без мирис и добавки, така че можете да бъдете сигурни, че зайците ще ги дъвчат. ? Много функции : Дървени кубчета, пръстени от ябълков дърво и т. на играчки за дъвчене зайци са много подходящи за допълнение за зайчета и различни малки гризачи шлифовали зъби, за да се избегне прекомерен брой на зъбите.Царевични кочани и черупки могат ефективно да се подобри тяхната храносмилателна система. ?Защитете мебели : Нашите дъвчене екстри и дървени кубчета дават домашни любимци могат да играят и да се обучават, като им позволява да се съсредоточат върху своите дъвчащи играчки и намаляване на щетите от мебели или други предмети. ? Идеален подарък : дъвчене играчката "заек" е с дължина 17,7 инча и е подходящ за повечето малки гризачи, като зайци, чинчили, хамстери, морски свинчета и т., Това е идеалният аксесоар за клетката на вашия домашен любимец.Освен това, можете също да го дари на своя приятел, който държи на зайци. ? Подвесная дъвчене играчка : За дъвчене играчка зайче има голямо разнообразие от играчки, включително и пръстен от ябълков дърво, дървени кубчета, царевица на кочан, от ракита или ротанговые топки, малка камбанка, и т., Които ще помогнат на вашия домашен любимец да остане свеж и получаване на нови детски играчки за дъвчене всеки ден. ? Натурално растение : Всички наши висящи играчки за дъвчене в клетки за зайци, изработени от естествени растения, в които се пръстен, изработени от ябълков дърво като суровина, която е по-безопасно за домашни любимци, има съедобную цвят, без мирис и добавки, така че можете да бъдете сигурни, че зайците ще ги дъвчат. ? Много функции : Дървени кубчета, пръстени от ябълков дърво и т. на играчки за дъвчене зайци са много подходящи за допълнение за зайчета и различни малки гризачи шлифовали зъби, за да се избегне прекомерен брой на зъбите.

Добавки за продукти..