• Новинка
Стартов комплект за бродиране Abillyn Комплекти за бродерия на кръстат бод с Папагала и Цвете с Набивным модел (Parrot 1)
zoom_in

Стартов комплект за бродиране Abillyn Комплекти за бродерия на кръстат бод с Папагала и Цвете с Набивным модел (Parrot 1)

BGN 5.50

Брой продукти
check Налично за поръчка

Пълна гама от Опаковки ? В комплекта е включено всичко необходимо за начало, включително плат за бродиране с модел, пластмасов пяльцы (диаметър : 8 см / 20 см), инструкция на английски език, игла за бродерия и цветни мулинеHD Pre-Printed ? Върху плат, нанесен предварително разработен красив модел, който перфектно ще помогне на начинаещите, а след приключване на работата на фигура може да отмие.Тъй като в него се използва екологично чиста водорастворимая боя за печат, моля, не промокайте, че преди да завърши. ? Пяльца за бродиране снабдени с регулируем винт, който при необходимост може да се засилят, за да тъканта остава същата гъста, като на барабан.Abillyn е регистрирана търговска марка , защитена .Бъдете внимателни към продавачите на фалшиви продукти с лошо качество стоки.Плат от високо качество, с точни прилага рисунки ? В нашите комплекти за бродерия САМ crafts се използва по-плътен памучен плат, отколкото в други обикновени комплекти, която дълго време запазва елегантен външен вид.Леко отпечатани сладки и забавни рисунки правят това ръкоделие лесно и забавно.Комплекти за бродерия Са идеални за Начинаещи Възрастни Деца Напреднали ? Е красив стенен арт декор или просто подарък за Коледа и на всеки празник.Уважаеми клиенти, не може ли, моля, да ни помогне да постигнем нашата цел продажба на комплекти за бродерия a billyn / billion?.Пълна гама от Опаковки ? В комплекта е включено всичко необходимо за начало, включително плат за бродиране с модел, пластмасов пяльцы (диаметър : 8 см / 20 см), инструкция на английски език, игла за бродерия и цветни мулине.HD Pre-Printed ? Върху плат, нанесен предварително разработен красив модел, който перфектно ще помогне на начинаещите, а след приключване на работата на фигура може да отмие.Тъй като в него се използва екологично чиста водорастворимая боя за печат, моля, не промокайте, че преди да завърши. ? Пяльца за бродиране снабдени с регулируем винт, който при необходимост може да се засилят, за да тъканта остава същата гъста, като на барабан.Abillyn е регистрирана търговска марка , защитена .Бъдете внимателни към продавачите на фалшиви продукти с лошо качество стоки.Плат от високо качество, с точни прилага рисунки ? В нашите комплекти за бродерия САМ crafts се използва по-плътен памучен плат, отколкото в други обикновени комплекти, която дълго време запазва елегантен външен вид.Леко отпечатани сладки и забавни рисунки правят това ръкоделие лесно и забавно.Комплекти за бродерия Са идеални за Начинаещи Възрастни Деца Напреднали ? Е красив стенен арт декор или просто подарък за Коледа и на всеки празник.

Добавки за продукти..