• Новинка
Комплект игла за перфорация на LCYY, Комплект за бродерия за начинаещи с шарени плодове, Праскова, Обръч за Перфорация на Килима е от Прежда, набор от Куки за фиксиран?
zoom_in

Комплект игла за перфорация на LCYY, Комплект за бродерия за начинаещи с шарени плодове, Праскова, Обръч за Перфорация на Килима

BGN 40.63

Брой продукти
check Налично за поръчка

【ВЛЮБИ В ТОВА】 Ти влюбишься в този производствен процес и дори не можеш да спре!Този набор от перфорационных орел по-лесни за производство, отколкото на традиционната бродерияНие предлагаме подробни указания и видео уроци, за да направите това лесно и забавно!. 【Ще ВИ ДОНЕСЕ ЩАСТИЕ】 Нищо не може да ви донесе по-голямо щастие от украса на вашия дом, работа, изпълнена от себе си.Дръж го на стената, поставете на бюрото или на нощното шкафче, когато ще го видите, ще забравите за собствената си умора. 【ИСКРЕН ПОДАРЪК】Вие сами направите прекрасен подарък, а след това дайте му любимия човек, семейството или приятелите си.Те ще бъдат пълни с изненади, защото подаръци, направени със собствените си ръце, най-искрени. 【Използването на по възраст】 Този комплект за бродиране перфорационной игла е подходящ за начинаещи (на деца над осем години и възрастни).Можете да се насладите на този радостен процес ковыряния сами или с децата си. 【Безпроблемно КАЧЕСТВО】 Ние използваме прежда от млечно влакно, която максимално подчертава шелковистость и ярки цветове.Освен това, нашият пакет съдържа всички необходими ви инструменти, така че няма нужда да правя никакви други препарати за това.Комплект за плетене на вълнени подложка със собствените си ръце, комплект за плетене на една кука, творчески подарък за вълна бродерия ръчна работа с рамка за бродиране и инструменти за пробиване Удобства : .

Добавки за продукти..