• Новинка
Bmwjrzd LIUYI 5 бр. Бял Лист Пенопластовая Дъска Модел на плавателни съдове за diy от Сладкиш на масата Дизайн сцена (Цвят: 200x300x3 мм)
zoom_in

Bmwjrzd LIUYI 5 бр. Бял Лист Пенопластовая Дъска Модел на плавателни съдове за diy от Сладкиш на масата Дизайн сцена (Цвят: 200x300x3

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

Материал : PVCГладката повърхност издържа на трафаретную печат, нанасяне на лепило, боя или маркировка.Много подходящи за производството на изделия за ръчна работа, училищни проекти, рамки, инсталационни изложения и изложби, вътрешни надписи и реклами.Подходящ е за направата на модели, чертожните дъски, инструменти за дърворезба и т. Класически колекция от модели на кораби е изработен от екологично дърво.Развивайте у децата интерес към научно обучение и разработване на практически умения.Гладката повърхност издържа на трафаретную печат, нанасяне на лепило, боя или маркировка.Много подходящи за производството на изделия за ръчна работа, училищни проекти, рамки, инсталационни изложения и изложби, вътрешни надписи и реклами.Подходящ е за направата на модели, чертожните дъски, инструменти за дърворезба и т. Класически колекция от модели на кораби е изработен от екологично дърво.

Добавки за продукти..