• Новинка
Сини Обикновена Калъфка от Кадифе 18x18, пакет от 4, Меки Модерните Квадратни Декоративни Възглавнички, Калъфи, Неутрален Начало Декор за дивана, Възглавнички, Хол, Се?
zoom_in

Сини Обикновена Калъфка от Кадифе 18x18, пакет от 4, Меки Модерните Квадратни Декоративни Възглавнички, Калъфи, Неутрален Начало

BGN 12.26

Брой продукти
check Налично за поръчка

Добавете уют и стил във всяка стая " Тези калъфки освежат украсата на вашия дом, легла, мека мебел, дивани, стол, кола, двор, фермерска къща, спалня, офис, вътрешна и външна употреба и т, Това също ще бъде отличен подарък.МАТЕРИАЛ на " Калъфи за покрива възглавница изработена от плюшено кадифе клас "А". Те са трайни и боядисани с двете страни.Супер меки, удобни и трайни.ИЗРАБОТКА " Благородна невидим и тайната светкавица прошита ароматно бода високо качество на работа, което позволява лесно да правите или да пълнежът на възглавницата.Здрава невидима светкавица прави калъфки за възглавници по-красиви и трайни. ✔【Предпоставка включва】 "18x18 инча, опаковки от 4 калъфи за възглавници (само калъфки, втулки в комплекта не са включени).Поради ръчно рязане и шиене са възможни отклонения от 1-2 см, моля, разберете. ✔【МАТЕРИАЛ】"Изработени от кадифе, клас А, квадратни калъфки за меки и здрави и от двете страни.Супер удобна, приятна за кожата и износостойкая. ✔【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】"Невидим и тайната светкавица прошита ароматно бода високо качество на работа, който улеснява премахването или пълнене на възглавници.Здрава невидима светкавица прави големи възглавнички по-красиви и трайни. ✔【УНИКАЛЕН ИНТЕРИОР】" Тези 18-цолови калъфки освежат украса на вашия дом, легла, мека мебел, дивани, стол, кола, двор, фермерска къща, спалня, офис, вътрешна и външна употреба и т., Това също ще бъде отличен подарък за приятели или семейства, особено за момичета и жени.Отлични идеи за подаръци за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, Ден на бащата, Коледа и Нова година. ✔【ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ】"Машинно пране за обзавеждане грижи, отделно в студена вода в щадящем режим, не се използва белина и ютия.Остава същото и като нов след всяко пране.Поради друг показване на екрана цвят на реални сини покрива възглавница може леко да се различават от изображението.Ако не е на 100% харесват нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да можете отново останаха доволни. ✔【Предпоставка включва】 "18x18 инча, опаковки от 4 калъфи за възглавници (само калъфки, втулки в комплекта не са включени).Поради ръчно рязане и шиене са възможни отклонения от 1-2 см, моля, разберете. ✔【МАТЕРИАЛ】"Изработени от кадифе, клас А, квадратни калъфки за меки и здрави и от двете страни.

Добавки за продукти..