• Новинка
Памучен тампон червило за татуировки, 20 бр/кор., 4 цвята, Дамски Водоустойчив Червило за Цигари, Устойчив Антипригарный Матиран Гланц за устни, Памучен тампон, Здрав?
zoom_in

Памучен тампон червило за татуировки, 20 бр/кор., 4 цвята, Дамски Водоустойчив Червило за Цигари, Устойчив Антипригарный Матиран

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

?【Памучен тампон червило за цигари】 Пълен грим, за дълготрайна хидратация, лесно премахване на грим, не е лесно мръсна чаша, опаковка от цигарената кутия, тегло продукти : 25 г, количество : 20 забавни, съдържащи 20 памучни тампони червила, можете да направите грим, където пожелаете ?【Издръжлив и водоустойчив】 Добавете формула на боята за устни, ярък и траен цвят.Не се придържаме към чашата, не размазывается, е водоустойчив и устойчив на поцелуям. ?【4-популярните цветове】 4 цвята за избор : червено, розово-червено, розово и телесен цвят. винаги има някой, който ви подхожда.Имаме и 4-цветна комбинация, вече не е нужно да се притеснявате за това, как да изберете цвят. ?【Применимая сцена】 коприна, нежни, елегантни, леки устни, подходящи за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, на пазар, на летните партита с приятели, това е много удобен и много красив комплект за грим на устни, лесно се носи. ?【Начин на приложение】 Разделете памучен тампон по страна, маркиран хоризонтална линия на памучен тампон и оставете ватному тампону се изправяте вертикално, за да се изцеди течността в другия край (този процес отнема около 2 секунди, бъдете внимателни, за да не kapnut на ръцете при първата употреба), Използвайте памучен тампон, за да е равномерно запълване на горната и долната устна.Функция; [Издръжлив и водоустойчив] Водоустойчиви и устойчиви матово червило-блясък за устни.Той не се придържа към чашата и не выцветет.

Добавки за продукти..