• Новинка
DOITOOL 40 бр. Заключване с Катарама, Болт за подарък Кутия за бижута, Заключване за Ковчежета, Ключалката за заключване, Мини-Калъф За Бижута, Болт, Катарами, Кутии за Би?
zoom_in

DOITOOL 40 бр. Заключване с Катарама, Болт за подарък Кутия за бижута, Заключване за Ковчежета, Ключалката за заключване, Мини-Калъф

BGN 3.99

Брой продукти
check Налично за поръчка

желязоЗакопчалката-капаче за подарък кутия за бижута : Изработена от безопасни железен материал, тази капаче за дървена кутия е лесно да се деформира или се съборят.Болт за ключалката кутии за бижута : болт е подсилена конструкция, него не е лесно да се прекъсне, можете да използвате със спокойна душа.Аксесоар за кабинет : Капаче за кабинет, Реколта ковчег за бижута, Болт, Мини-болт за заключване, Дървено капаче за кутия, на вратата на достъпа на кабинета за мебели, може да бъде за много видове кутии.Малко капаче за подарък кутия за бижута : Изработена от висококачествен железен материал, тази капаче за шкатулок за бижута е здрав и износостойка в продължение на дълго време на употреба.Реколта закопчалката-капаче с цип засовом, декоративни мини-закопчалката-заключване за подарък кутия за бижута. Малка обтегач за подарък кутия за бижута : Прекрасно качество на изработката, лек дизайн, подходящ за украса на вашата луксозни кутии, много декоративни.Осъществяване Списък на 40 x засовы за подарък кутия за бижута Характеристики -Размер : 3,00 X2,00 X0,10 см / 1,18 X0,79 X0 малка обтегач за подарък кутия за бижута. -Цвят : както е показано на пряжке ковчежета за бижута -Материал : Желязо капаче - Изработена от висококачествен железен материал, тази закопчалка за шкатулок за бижута здрава и износостойкая за дълго време да използвате малка закопчалка за подарък кутия за бижута. - Декоративна мини-капаче за замъка е лесен за инсталиране, лесен за употреба, удобен и практичен за подарък кутия за бижута, железни ключалки за луксозни кутии.

Добавки за продукти..