• Новинка
Метални Ножици за бродерия на кръстат бод с ръцете Си, Шевни Ножици За Бродиране, Старинни Шевни Ножици, Инструмент За Бродерия, Малки Ножици, (Розово злато), Ножици ?
zoom_in

Метални Ножици за бродерия на кръстат бод с ръцете Си, Шевни Ножици За Бродиране, Старинни Шевни Ножици, Инструмент За Бродерия,

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Удобна дръжка 】 : Дръжка, изработен от TPR, осигурява по-добро сцепление, осигурява комфортно усещане за рязане и ефективно, спестява си сила, намалява времето за работа 【 Ножици за бродиране】 Тези ножици за бродиране - вашият първи избор за самостоятелно бродерия на кръстат бод.Те са практични и удобни за употреба, добър избор за вас. 【Здрав материал】 нашите ножици за бродерия, изработени от неръждаема стомана, компактен размер, лесен за употреба и съхранение. ножици изработени ръчно, инсталирани, полира, могат да оставят следи, а на върха на малко масло за запазване на ножица. 【Надеждност при използване на】 тези ножици stork са изработени от качествена неръждаема стомана с висока твърдост, не са податливи на корозия, им е трудно затупить или се деформира, те са снабдени с остри ножове, които да ви помогнат по-ефективно завършване на процеса на бродиране и ще гарантира продължителната употреба. 【Широко приложение】 ножици бод gold широко приложими за много неща, които са много подходящи за бродиране, шиене, за рязане на хартия, и така нататък, ножици достатъчно остри, бързо да се режат хартия, така че те могат да станат за вас добър помощник. 【Удобна дръжка 】 : Дръжка, изработен от TPR, осигурява по-добро сцепление, осигурява комфортно усещане за рязане и ефективно, спестява си сила, намалява времето за работа. 【 Ножици за бродиране】 Тези ножици за бродиране - вашият първи избор за самостоятелно бродерия на кръстат бод.Те са практични и удобни за употреба, добър избор за вас. 【Здрав материал】 нашите ножици за бродерия, изработени от неръждаема стомана, компактен размер, лесен за употреба и съхранение. ножици изработени ръчно, инсталирани, полира, могат да оставят следи, а на върха на малко масло за запазване на ножица. 【Надеждност при използване на】 тези ножици stork са изработени от качествена неръждаема стомана с висока твърдост, не са податливи на корозия, им е трудно затупить или се деформира, те са снабдени с остри ножове, които да ви помогнат по-ефективно завършване на процеса на бродиране и ще гарантира продължителната употреба.

Material:
Stainless steel
Handle material:
TRP
Type:
V
Style:
Antique
Surface treatment:
Polishing
Weight:
30g / 1.1oz
Total length:
9cm / 3.5in
Edge length:
4cm / 1.6in
Width:
4.5cm / 1.8in
Color:
Gold, Silver, Rose gold, Bronze (Optional)
Package list:
1 * Scissor
Note:
The actual product color may deviate from the photo due to light.:
There may be a slight deviation in the measurement of product dimensions.:

Добавки за продукти..