• Новинка
PINVNBY Детска площадка за птици, Игрална Зала за Папагали, Клетка за Папагали, Поставка За игри, Дървени Жердочки, Стълби За едно пътуване легло, Играчки за Дъвчене, Лю?
zoom_in

PINVNBY Детска площадка за птици, Игрална Зала за Папагали, Клетка за Папагали, Поставка За игри, Дървени Жердочки, Стълби За едно

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

【100% натурална И нетоксичная】 Поставка за птици е изработена от 100% естествена дървесина, бор, както и всички детайли свързани с лепило, така че, поставка по-здрава и стабилна, здрава и предпазва околната средаПовърхността на костур гладко полира, не боли птичи лапкам. 【Перфектен размер】 Размер на пясък км / ч 9,44 инча височина, 8,66 см в дължина, Т-образна поставка 7,3 инча височина, 5.С идеалният размер за всички птичи клетки, подходящи за какаду, папагал, желторотых папагали, gcc, sun conure, lorikeet, pionites, такива за малки и средни птици.(Птичья клетка в комплекта не са включени). 【Ръчна работа】 Нашата поставка за игра е изработена изцяло на ръка, без никакви токсични материали.Дървена човек не обагрени отровен от пигмента или от другаде, просто запазват автентичност и оригиналност. 【Насладете се на веселие】 Забавна играчка Perch, с която е забавно да се играе, да дъвче и да се отпуснете, премахва скуката и повишава нивото на активност, ще осигури на вашия домашен любимец приятно и уютно място за игри и упражнения. 【СЪБЕРЕТЕ САМИ】В комплект играчки за клетка за клетки са : жердочка, Т-образна стойка, люлки, стълби, дъвчащи играчки-свирки от ратан.Моля, обърнете внимание, че трябва да се съберат поставка за птици себе си. 【100% натурална И нетоксичная】 Поставка за птици е изработена от 100% естествена дървесина, бор, както и всички детайли свързани с лепило, така че, поставка по-здрава и стабилна, здрава и предпазва околната среда.Повърхността на костур гладко полира, не боли птичи лапкам. 【Перфектен размер】 Размер на пясък км / ч 9,44 инча височина, 8,66 см в дължина, Т-образна поставка 7,3 инча височина, 5.С идеалният размер за всички птичи клетки, подходящи за какаду, папагал, желторотых папагали, gcc, sun conure, lorikeet, pionites, такива за малки и средни птици.(Птичья клетка в комплекта не са включени). 【Ръчна работа】 Нашата поставка за игра е изработена изцяло на ръка, без никакви токсични материали.Дървена човек не обагрени отровен от пигмента или от другаде, просто запазват автентичност и оригиналност. 【Насладете се на веселие】 Забавна играчка Perch, с която е забавно да се играе, да дъвче и да се отпуснете, премахва скуката и повишава нивото на активност, ще осигури на вашия домашен любимец приятно и уютно място за игри и упражнения. 【СЪБЕРЕТЕ САМИ】В комплект играчки за клетка за клетки са : жердочка, Т-образна стойка, люлки, стълби, дъвчащи играчки-свирки от ратан.Моля, обърнете внимание, че трябва да се съберат поставка за птици себе си.

Добавки за продукти..