• Новинка
РУБИ.Q Хартия за лигавицата на птичи клетки, 100/200 Листа Нетъкан Втулки за птичи клетки, Предварително Нарязани на Абсорбиращи Хартиени втулки за птичи клетки, Възгл?
zoom_in

РУБИ.Q Хартия за лигавицата на птичи клетки, 100/200 Листа Нетъкан Втулки за птичи клетки, Предварително Нарязани на Абсорбиращи

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Предпоставка включва】-В комплекта са включени 100 листа, предварително нарязана хартия за лигавицата на птичи клетки, тези предварително нарязани втулки за птичи клетки не само ще превърнат престоя си ежедневно почистване, но и ще съдържа птица клетка в чистота 【Естествени материали】- Тези хартиени втулки за птичи клетки, произведени от нетъкан текстил, който е натурален и няма мирис, экологичен, не съдържа прах, има добра здравина и лесно деформират при скъсване. 【Силно водопоглъщаемост】 - Впитывающая хартия вътрешния слой, помага за контрол на влажност и миризми, докато леко строга дъното запазва тава в клетката чиста и суха. 【Практично и полезно】- Хартиени втулки за птичи клетки ще превърнат престоя почистване на клетките, можете да се сложи в клетка 1 или повече листове хартия, всеки ден е необходимо, за да се спестят време и енергия. 【Широко приложение】- Размер на хартията за лигавицата на птичи клетки е 10,6 х 8 инча, можете да ги изрежете до правилния размер или форма за вашите птичи клетки.Моля, измерете вътрешния размер на тавата за клетките и проверка на размера преди да ги закупите. 【Предпоставка включва】-В комплекта са включени 100 листа, предварително нарязана хартия за лигавицата на птичи клетки, тези предварително нарязани втулки за птичи клетки не само ще превърнат престоя си ежедневно почистване, но и ще съдържа птица клетка в чистота. 【Естествени материали】- Тези хартиени втулки за птичи клетки, произведени от нетъкан текстил, който е натурален и няма мирис, экологичен, не съдържа прах, има добра здравина и лесно деформират при скъсване. 【Силно водопоглъщаемост】 - Впитывающая хартия вътрешния слой, помага за контрол на влажност и миризми, докато леко строга дъното запазва тава в клетката чиста и суха. 【Практично и полезно】- Хартиени втулки за птичи клетки ще превърнат престоя почистване на клетките, можете да се сложи в клетка 1 или повече листове хартия, всеки ден е необходимо, за да се спестят време и енергия. 【Широко приложение】- Размер на хартията за лигавицата на птичи клетки е 10,6 х 8 инча, можете да ги изрежете до правилния размер или форма за вашите птичи клетки.

Добавки за продукти..