• Новинка
6 Опаковки подложки за парцал Conliwell от микрофибър, Съвместими с въже Conliwell, 17,7 x 5,1 Сменяеми дюзи за парцал от микрофибър за измиване на различни настилки - Професиона?
zoom_in

6 Опаковки подложки за парцал Conliwell от микрофибър, Съвместими с въже Conliwell, 17,7 x 5,1 Сменяеми дюзи за парцал от микрофибър

BGN 9.25

Брой продукти
check Налично за поръчка

【6 опаковки комплект за парцал за пода】 Комплект от 6 сменяеми подложки за парцал от микрофибър размер на 17,2x5,1 инча 【Е приложимо за различни сценарии】 Подложка за парцал от микрофибър за паркет, камък, плиточных и ламинирани подови настилки. 【Четка за почистване на меки материали】1 четка за почистване на меки материали е включен в комплекта за преобличане подложки за парцал от микрофибър, с помощта на които можете лесно да премахнете мръсотията от повърхността на уплътнението за парцал. 【За многократна употреба подложка за парцал】 Подложка за парцал Conliwell е изработен от висококачествен микрофибър, способността за обеззараживанию, която е още по-подобрена, напълно попивам козината на домашни любимци, прах, масло или други упорити петна, здрава и многократна употреба. 【Здрава велкро】 Велкро в задната част на замяна на главата на въже притежава силна адсорбирующей способност, която може лесно да се залепят на швабру, дори ако тя е била използвана много пъти.

Добавки за продукти..