• Новинка
DISSOCVFH 26 бр. Лепило куки от Неръждаема стомана, без перфорация £ 4 на 3 М Куки Монтиране на стена Тежкотоварни за Закачане на Държач за Ножче Кука за дреха, Шапка, Свърз?
zoom_in

DISSOCVFH 26 бр. Лепило куки от Неръждаема стомана, без перфорация £ 4 на 3 М Куки Монтиране на стена Тежкотоварни за Закачане на

BGN 14.60

Брой продукти
check Налично за поръчка

Той става по-твърда на използване след 24-часов урежданеПри изтриване просто загрейте лепило с помощта на сешоар и може да бъде лесно да се премахне, след като той се разтопи, без да остави следи. 【Конструкция от неръждаема стомана】 Лепкава куката е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, е водоустойчив и маслостойкий, притежава силна адхезия;. 【Широко приложение】 лигав кука DISSOCVFH подходящи за кухня, всекидневна, спални, баня, тоалетна, за офис, може да се монтира върху плоски дървени, гладки кафельных, стъклени, огледални, на пластмасови и метални повърхности. 【Лесна инсталация】 Самозалепващи куки не изисква пробиване, лепило и увреждане на стените.Самозалепващи куки просто махнете отметката от 3-метров защитен слой от задната страна на куката и залепете самозалепващи куки в желаната позиция. 【Създаване на повече пространство】 26 самозалепващи куки за окачване на хавлиени кърпи, хавлиени халати, шапки за еднократна употреба, ключове, лопати, ножове, ще създаде повече пространство за вашата баня, кухня, спалня, тераси, офис. 【Силна лепливост】 Лепкава кука много лепкава и може да тежат до 4 кг, така че е лесно отвалить.Най-добре е да го оставите на 24 часа, толкова по-добре ще лепкавост. 【Конструкция от неръждаема стомана】 Лепкава куката е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, е водоустойчив и маслостойкий, притежава силна адхезия;. 【Широко приложение】 лигав кука DISSOCVFH подходящи за кухня, всекидневна, спални, баня, тоалетна, за офис, може да се монтира върху плоски дървени, гладки кафельных, стъклени, огледални, на пластмасови и метални повърхности.

Добавки за продукти..