• Новинка
Електрическа Ютия за Клеймения, Индивидуален подарък с дървена чашка за Дърводелец и Кожевенника, Ютия за клеймения хранителни продукти мощност 350 W (Само електрич?
zoom_in

Електрическа Ютия за Клеймения, Индивидуален подарък с дървена чашка за Дърводелец и Кожевенника, Ютия за клеймения хранителни продукти

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Електрическа ютия за клеймения】 Вие ще получите 1 електрическа ютия за клеймения мощност от 350 W, 1 тел пиле четка, 1 метален държач и чифт ръкавициАко имате нужда от персонални термоштамповка, ние имаме индивидуални услуги, можете да поръчате и в нашия магазин. 【Широко приложение】 Електрическа ютия за клеймения дърво е лесен за използване, той се нагрява от електричество. чудесно за дървообработване, когато се прилага отличителен белег на едно дърво, а също така и за клеймения барбекю, хлебчета за хамбургери, клеймения печене, клеймения на кожата.Направете своя портфейл, колан или чанта по-персонализираните и уникални. 【Как да използвате】 Първо включете медна формата за паяльнику и я затегнете.След това поставете щепсела в контакта. След това се поставя знакът за монтиране на стена.Изчакайте около 10-15 минути, и можете да пристъпите към работа.Забележка : Задължително изключвайте прекъсвач или изваждайте щепсела от контакта, когато не се използва, в противен случай поялник ще продължи да се загрява, докато не перегорит. 【Чудесен избор на подаръци】 Корпоративна ютия - идеалният подарък за двойки, индивидуален подарък за мебелисти, любителите на кожа занаяти, подарък за Деня на бащата и Коледа. 【Следпродажбено обслужване】 Добре дошли на покупката на нашия електрически идентичност на ютия за дърво.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.BIAJIYA Industries, Inc. проектира и произвежда пълна гама от трайни, надеждни и иновативни ютии за клеймения и инструменти за маркиране.Наши клиенти са търговските и промишлени фирми, професионални занаятчии и жени, както и на отделни ентусиасти, които се нуждаят от постоянно и нестираемо на етикета на продукти, собственост, средства или обзавеждане на такива материали като дърво, кожа, пластмаса, гума, восък и дори храна!.

Добавки за продукти..