• Новинка
Ipetboom Птици Дъвчащи Играчки Дървен Окачен Папагал Играчка за Птици, Люлки Играчка Папагал Поставка За Костур Забавно Птици Нощуват Поставка за Птици Пръстен за Пап?
zoom_in

Ipetboom Птици Дъвчащи Играчки Дървен Окачен Папагал Играчка за Птици, Люлки Играчка Папагал Поставка За Костур Забавно Птици Нощуват

BGN 5.72

Брой продукти
check Налично за поръчка

?Идеалното място за домашни приятели, за да се люлее, да играе, лазать и хапане, лесно се поставя в клетката ? Висококачествени материали и свеж външен вид могат лесно да се привлече вниманието на малкия папагал. ?Люлка за папагал може да облекчи състоянието на вашия малък папагал и премахване на стреса здравословен начин, е много практично. ? Е изработен от висококачествен материал, достатъчно здрав за по-дълга употреба. ?Играчка-люлка за птици може да бъде както забавно, така и за декорация!Осигурете вашия домашен любимец удобно място за почивка. ?Идеалното място за домашни приятели, за да се люлее, да играе, лазать и хапане, лесно се поставя в клетката. ? Висококачествени материали и свеж външен вид могат лесно да се привлече вниманието на малкия папагал. ?Люлка за папагал може да облекчи състоянието на вашия малък папагал и премахване на стреса здравословен начин, е много практично. ? Е изработен от висококачествен материал, достатъчно здрав за по-дълга употреба. ?Играчка-люлка за птици може да бъде както забавно, така и за декорация!Осигурете вашия домашен любимец удобно място за почивка.Описание Люлка за папагал.Тренирайте мозъка на папагала и да развият неговата интелигентност.Продуктът е в основата е изработена от висококачествен дървен материал.Играчка-люлка е устойчива на укусам, я не е лесно да се повреди, тя дава своя малък попугаю отлична възможност да практикуват.

Добавки за продукти..