• Новинка
Четка-за остъргване с Дозатор сапун, Добър Почистващ препарат за миене на чинии, Чаши, Тенджери, Баня, Кухня, Четка за измиване на меки дрехи и обувки (Коралови)
zoom_in

Четка-за остъргване с Дозатор сапун, Добър Почистващ препарат за миене на чинии, Чаши, Тенджери, Баня, Кухня, Четка за измиване

BGN 6.66

Брой продукти
check Налично за поръчка

?????-???????? ???: Нашата четка за миене на съдове с дозатор сапун е подходящ за много места, като например миене на съдове, съдове, дрехи, маси, стени, както и кухни, всекидневни, бани и т??????? ??????: Нашата четка за почистване е с твърд външен слой и удобна за използване щетину, която лесно пада.Той е идеален за почистване от кал, до която обикновено е трудно да се стигне. ??????? ??????: Подвесная дизайн спестява място за съхранение, както четка, която изсъхва бързо, което го прави по-гигиеничной. ??????? ??????: В него се съхраняват повече от почистването течност, и не е необходимо повторно да се прилага чистящую течността всеки път при почистване.Запечатани конструкция позволява вытекание почистването течност, което го прави по-удобен и икономичен. ????? ????-???? ??????: Продуктът е противоскользящий дизайн, което го прави по-удобен за почистване и няма нужда да се притеснявате за това, че тя выскользнет по време на почистване, което го прави безпроблемно. ?????-???????? ???: Нашата четка за миене на съдове с дозатор сапун е подходящ за много места, като например миене на съдове, съдове, дрехи, маси, стени, както и кухни, всекидневни, бани и т.??????? ??????: Нашата четка за почистване е с твърд външен слой и удобна за използване щетину, която лесно пада.Той е идеален за почистване от кал, до която обикновено е трудно да се стигне.

Добавки за продукти..