• Новинка
Гъвкава многофункционална Четка С дръжка, Четка за почистване, Гъба, Сгъваема Инструмент, Почистващи Talk of The Town, Сребърен Лак (Бежов, Един размер)
zoom_in

Гъвкава многофункционална Четка С дръжка, Четка за почистване, Гъба, Сгъваема Инструмент, Почистващи Talk of The Town, Сребърен

BGN 3.77

Брой продукти
check Налично за поръчка

Материал : ПЛАСТМАСА + гъбаПакетът ВКЛЮЧВА : 1x Сгъваема подобно на гъба, четка с дръжка. Дизайн на въртяща се шахта, може да бъде ръчно сгъва и опорожнена, лесно и удобно. Може да се използва за огледала за грим, почистване на огледала за гардероб, силни четки за дезинфекция и да ви направи по-красиви. Четка за почистване на стъкла на прозореца плочки, лека и спестявайки разходите за труд.Материал : PP + губка3. Тя може да се използва за измиване на маси от петна от паста за зъби, вода, косата и други чужди тела. Може да се използва за огледала за грим, почистване на огледала за гардероб, силни четки за дезинфекция и за това, за да ви направи по-красиви.Описание : Размери : както е показано на характеристиките на:4. Дизайн с въртящ се вал, е възможно ръчно сгъване и се налива вода, лесно и convenient PACKAGE включва : 1x Сгъваема подобно на гъба, четка с ручкой1.

Добавки за продукти..