• Новинка
ebamaz Каишка за домашни птици, Верига за краката на Папагала, Гривни за Крак гривна от Неръждаема Стомана 304 (Модел 15, 14,5 мм)
zoom_in

ebamaz Каишка за домашни птици, Верига за краката на Папагала, Гривни за Крак гривна от Неръждаема Стомана 304 (Модел 15, 14,5 мм)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

1 Верига с въртяща се ключалка, която позволява на птиците да се движат свободно.С 2 твърди пръстени, за да я направи по-твърда, дори папагал ара не е проблем. Ние препоръчваме носенето на пръстен за един крак на гривната, в началото без свързване на верига, тъй като някои птици могат да се плаши и не могат да свикне с верига за птици в началото, след като птицата да свикне с пръстен за един крак на гривната, можете да се опитате да прикачите към него верига, важно е просто стъпка по стъпка, не прекалено бавно. Проверете, дали има достатъчно информация по веригата за вашата птица.Обща дължина : дължина на модели 12/15 е около 42 мм, включително дължината на аксесоари от двете страни. № 15, вътрешен диаметър на пръстена за птичи крака е около 14,5 мм, общата дължина - 42 виж 1. Верига с въртяща се ключалка, която позволява на птиците да се движат свободно.С 2 твърди пръстени, за да я направи по-твърда, дори папагал ара не е проблем. Ние препоръчваме носенето на пръстен за един крак на гривната, в началото без свързване на верига, тъй като някои птици могат да се плаши и не могат да свикне с верига за птици в началото, след като птицата да свикне с пръстен за един крак на гривната, можете да се опитате да прикачите към него верига, важно е просто стъпка по стъпка, не прекалено бавно.

Добавки за продукти..