• Новинка
Шал за памперси с папагали, Наметало на рамото си-часова Защита рамо от надраскване 19,3x12,2 инча, за служители на магазин за домашни любимци, любители на птици и папаг?
zoom_in

Шал за памперси с папагали, Наметало на рамото си-часова Защита рамо от надраскване 19,3x12,2 инча, за служители на магазин за домашни

BGN 11.04

Брой продукти
check Налично за поръчка

"ДЕБЕЛИ ДИЗАЙН" Удебелена кърпа, за да се предотврати проникване на екскременти папагал също могат да бъдат полезни за предотвратяване на драскотини папагал "ЧИСТОТА и СИГУРНОСТ" Когато папагал стои на рамото му, това може да се предотврати попадането на екскременти папагал на дрехи, също така може да се предотврати хапка папагал в лоши дрехи. "ЛЕСНА ЗА НАУЧАВАНЕ" Наметало има панти от двете страни, и може да се мотае в краката гривни или играчки. "ПРИЛОЖИТЕ КЪМ" е Предназначена за ветеринарни лекари, персонал за контрол на животните, работници детски градини, зоопаркове, зоомагазини, собствениците на домашни любимци, птицеводов и така нататък.Това не е само защитен ръкав за ръце, но и пелена за носене. "МЕБЕЛИ за ВСЕКИ ДЕН" Плат ежедневна цвят, наметало с папагала навън не ще се хвърля в очи, да излезе навън е много удобно. "ДЕБЕЛИ ДИЗАЙН" Удебелена кърпа, за да се предотврати проникване на екскременти папагал също могат да бъдат полезни за предотвратяване на драскотини папагал. "ЧИСТОТА и СИГУРНОСТ" Когато папагал стои на рамото му, това може да се предотврати попадането на екскременти папагал на дрехи, също така може да се предотврати хапка папагал в лоши дрехи. "ЛЕСНА ЗА НАУЧАВАНЕ" Наметало има панти от двете страни, и може да се мотае в краката гривни или играчки. "ПРИЛОЖИТЕ КЪМ" е Предназначена за ветеринарни лекари, персонал за контрол на животните, работници детски градини, зоопаркове, зоомагазини, собствениците на домашни любимци, птицеводов и така нататък.Това не е само защитен ръкав за ръце, но и пелена за носене. "МЕБЕЛИ за ВСЕКИ ДЕН" Плат ежедневна цвят, наметало с папагала навън не ще се хвърля в очи, да излезе навън е много удобно. Когато папагал стои на рамото му, това може да се предотврати попадането на екскременти папагал на дрехи, също така може да се предотврати хапка папагал за лошо дрехи. Ежедневни цветна тъкан, като нос с папагала навън, не ще се хвърля в очи, да излезе навън е много удобно.

Добавки за продукти..