• Новинка
ATO 20 л. с. 15 кВт VFD, 66A Монофазен 220 до 3-етап VFD, Честотно-регулируеми устройство за регулиране на скоростта на двигателя с променлив ток (20 л. с.)
zoom_in

ATO 20 л. с. 15 кВт VFD, 66A Монофазен 220 до 3-етап VFD, Честотно-регулируеми устройство за регулиране на скоростта на двигателя

BGN 7.80

Брой продукти
check Налично за поръчка

Автоматичен енергоспестяващ режим : автоматично оптимизиране на кривата V / F в зависимост от товара, за да се осигури режим за спестяване на енергияАвтоматично регулиране на напрежението (AVR) : позволява да се поддържа постоянно изходното напрежение при промяна на напрежението на захранващия източник.Автоматично ограничение на тока : автоматично се ограничи работен ток, за да се избегне честото претоварване на виновните, които могат да доведат до забрана. Режим на управление : V/F управление; Бессенсорное на кръста управление;. ATO монофазен конвертор от 220 V 3-фаза честотно-регулируеми диск, който използва го като фазов конвертор за преобразуване на 1-етап източник на захранване 220v (230 v, 240 v) в дома си източник на енергия за задвижване на 3-фаза на двигатели. 【Честотно-регулируеми който има】 Входно напрежение : 1 фаза 220 ~ 240 vac; Входна честота : 50 Hz / 60 Hz; Изходно напрежение : 3 фаза на ac 0 ~ входно напрежение; Изходна честота : 0,00 ~ 400,00 Hz. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 ATO от фаза 1 до 3 фази на VSD може да се прилага широко за задвижване на двигатели за променлив ток, като вентилатори, помпи, електрически инструменти и т. 【Автоматичен режим за спестяване на енергия】 ATO 20hp 15k W VFD може автоматично да оптимизира кривата V / F, в зависимост от натоварването за прилагане на режим на пестене на енергия. 【Клиентът преди всичко】 Ако не сте сигурни в размера или имате някакви въпроси относно продукт или услуга, моля не се колебайте да ни пишете.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.ATO монофазен конвертор от 220 V 3-фаза честотно-регулируеми диск, който използва го като фазов конвертор за преобразуване на 1-етап източник на захранване 220v (230 v, 240 v) в дома си източник на енергия за задвижване на 3-фаза на двигатели.

Добавки за продукти..