• Новинка
LDDCX Понички Детски Шапки Тюрбан За Момичета Възел Детски Леопардовый шапки, Шапка-Тюрбан За Деца, Обертывающая Шапка. (LDZ65)
zoom_in

LDDCX Понички Детски Шапки Тюрбан За Момичета Възел Детски Леопардовый шапки, Шапка-Тюрбан За Деца, Обертывающая Шапка. (LDZ65)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

еластичната тъкан застегивается на ципа.Само ръчно пране.Материал : Тези шапки-тюрбани за малки момичета от еластична тъкан. еластични, меки, дишащи и удобни за ежедневието на детето. Размер : 20*18 cm/7,8 * 7,1 инча, подходящ за новородени 0-36 м, бебета и момичета по-малки деца.Комплектът включва : 1 бр. детски зелени детски шапки.Дизайн : Лък във формата на поничка за коса са много сладки и живи, както в памучна шапчица лесно се разтяга според размера на главата, мека на допир и не вреди на косата на бебето.Направете вашето дете е по-модерен, атрактивен и сладък.Специален аксесоар за вашето дете, е подходящ за фотосесии или всякакви специални случаи.Поводи : идеален за носене на вашите новороденото в ежедневието, сувенири фотосесии, парти на Хелоуин/кръщенета / богоявление или дайте шапка като подарък.Направете вашето дете по-модерен, атрактивен и сладък. еластичната тъкан. застегивается на ципа.Само ръчно пране.Материал : Тези шапки-тюрбани за малки момичета от еластична тъкан. еластични, меки, дишащи и удобни за ежедневието на детето. Размер : 20*18 cm/7,8 * 7,1 инча, подходящ за новородени 0-36 м, бебета и момичета по-малки деца.Комплектът включва : 1 бр. детски зелени детски шапки.Дизайн : Лък във формата на поничка за коса са много сладки и живи, както в памучна шапчица лесно се разтяга според размера на главата, мека на допир и не вреди на косата на бебето.

Добавки за продукти..